Poju

HANSKAT KATTOON!

Vuonna 2011 Pojun "Poika saunoo" biisi oli Suomen myydyin kappale yli 15000 myynnillä ja samana vuonna ammatti tiskijukat valitsivat Poika saunoo kappaleen vuoden biisiksi. 2012 Tiskijukat rankkasivat Pojun vuoden artistiäänestyksessä sijalle 5. ja vuonna 2013 Poju oli artistiäänestyksessä jo hienosti kolmas heti suosittujen Stigin ja Cheekin jälkeen.

Vaikka Pojun biisit eivät jokapäiväisillä radioiden suppeilla soittolistoilla juhlikkaan, niin kertovat nuo edellämainitut tunnustukset kentältä aivan muuta. Pojun biisit toimivat ja täyttävät tanssilattiat tarttuvilla melodioillaan ja hyväntuulisuudellaan. Eli "kentällä kaikki on toisin" Pojun suusta sanottuna.

Uusia biisejä tulee Pojulta koko ajan ja settiin ollaan tehty myös suosittuun ysäri henkeen kaikkien tuntemia suomihittejä, kuten mm. Hausmylly "Ikävä Lokakuu", Finlanders "Oikeesti", J.Karjalaista, Kake Randelinia, Apulantaa jne. Uusia covereita
väsätään viikottain, jotta sinun asiakkaasi bileilloissa viihtyisivät ja tanssilattiat olisivat täynnä iloisia ja laulavia ihmisiä !