Kilpailun säännöt ja kulku 2021
 
1. Kilpailu on tarkoitettu laulajille, joiden kokemus laulamisesta perustuu vain ja ainoastaan karaokeen.  Et voi siis osallistua kilpailuun jos:
*Olet esiintynyt livebändin säestyksellä julkisessa tapahtumassa. (Poislukien erinäisten karaokekilpailujen finaalissa tapahtuvat esiintymiset orkesterin säestyksellä)
 
2. Miehet ja naiset kilpailevat eri sarjoissa. Lisäksi sarjat ovat jaettu kolmeen ikäryhmään. 18-34-vuotiaat, 35-54-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat kilpailevat omissa ikäsarjoissaan. Kilpailun alaikäraja on täten 18 vuotta.
 
3. Alkukarsintoja järjestetään ympäri Suomen 1.3.2020-28.2.2021 välisenä aikana. Alkukarsintaan ilmoittaudutaan paikan päällä. Alkukarsinnoissa kilpailijat laulavat niiden listojen mukaan jotka ravintolalla/kilpailun juontavalla juontajalla on käytössä.
 
4. Alkukarsintojen parhaat laulajat saavat loka-marraskuun vaihteessa kutsun oman alueensa semifinaaliin joka järjestetään 1.3.-30.4.2021 välisenä aikana. 
 
5. Finaali järjestetään Keväällä 2021 Viking Gracella. Kilpailija ilmoittautuu finaaliin ja hoitaa matkavarauksensa DT Events Oy:n ohjeiden mukaan.
 
6. DT Events Oy sitoutuu julkaisemaan kappalelistat vasta semifinalisteille ja finalisteille. Alkukarsinnoissa kilpailija valitsee kappaleet paikan päällä. Genrellä ja esityskielellä ei ole merkitystä.
 
7. Kilpailja itse vastaa matka-ja majoituskustannuksistaan kilpailun aikana.
 
8. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.