Kilpailun säännöt ja kulku 2020
 
1. Kilpailu on tarkoitettu laulajille, joiden kokemus laulamisesta perustuu vain ja ainoastaan karaokeen.  Et voi siis osallistua kilpailuun jos:
*Olet esiintynyt livebändin säestyksellä julkisessa tapahtumassa. (Poislukien erinäisten karaokekilpailujen finaalissa tapahtuvat esiintymiset orkesterin säestyksellä)
*Olet esiintynyt tv:ssä erinäisten laulukilpailujen yhteydessä.
 
2. Miehet ja naiset kilpailevat eri sarjoissa. Lisäksi sarjat ovat jaettu kolmeen ikäryhmään. 18-35-vuotiaat, 36-55-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat kilpailevat omissa ikäsarjoissaan.
 
3. Alkukarsintoja järjestetään ympäri Suomen 1.2-31.12.2019 välisenä aikana. Alkukarsintaan ilmoittaudutaan paikan päällä. Alkukarsinnoissa kilpailijat laulavat niiden listojen mukaan jotka ravintolalla/kilpailun juontavalla juontajalla on käytössä.
 
4. Alkukarsintojen parhaat laulajat saavat loka-marraskuun vaihteessa kutsun oman alueensa semifinaaliin joka järjestetään 1.1-28.2.2020 välisenä aikana. Semifinaalit järjestetään seuraavasti:
 
 
 
5. Finaali järjestetään maaliskuussa 2020 Viking Gracella. Kilpailija ilmoittautuu finaaliin ja hoitaa matkavarauksensa DT Events Oy:n ohjeiden mukaan.
 
6. DT Events Oy sitoutuu julkaisemaan kappalelistat vasta semifinalisteille ja finalisteille. Alkukarsinnoissa kilpailija valitsee kappaleet paikan päällä. Genrellä ja esityskielellä ei ole merkitystä.
 
7. Kilpailja itse vastaa matka-ja majoituskustannuksistaan kilpailun aikana.
 
8. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.