Martti Koivisto

Martti Koivisto on ammatikseen esiintyvä imitaattori,laulaja ja laulujen tekijä joka on esiintynyt eri puolilla Suomea vuodesta –94 lähtien. Keikoilla hän esiintyy pääsääntöisesti trubaduurina kitaransa kanssa, mutta tarpeen tullen myös lisäsäestäjien vahvistuksella. Esiintymiset pitävät sisällään imitointia, niin puheen kuin laulunkin muodossa, sekä myös musisointia miehen omalla äänellä. Martti on vuosien saatossa julkaissut monta levyllistä musiikkia, joten keikoilla kuullaan ikivihreiden lainakappaleiden lisäksi myös miehen itsensä kirjoittamia lauluja. Musiikkityyli on suomenkielistä iskelmän, popin ja rockin sekoitusta.

Tyypillisimpiä esiintymispaikkoja Martilla ovat mm. syntymäpäivät, ravintolat, häät, pikkujoulut, harjannostajaiset, vaali-iltamat, lavatanssit, kylpylät ja kaikenlaiset vastaavanlaiset tilaisuudet joissa vain ohjelmaa tarvitaan.

Tunnettuja imitointihahmoja on varastossa n. 100 joista keikoilla kuullaan aina vaihdellen noin kolmeakymmentä mm. Jope Ruonansuu, Aku Hirviniemi, Andy McCoy, Kimi Räikkönen, Toni Nieminen, Juhani Tamminen, Timo Soini, Aira Samulin, Martti Ahtisaari, Tarja Halonen, Paavo Lipponen, Jorma Uotinen jne jne. Laulajista mm. Vesa-Matti Loiri, Juice Leskinen, Tuomari Nurmio, J. Karjalainen, Tapio Rautavaara, Martti Syrjä ( Eppu Normaali ), Jukka Kuoppamäki, M.A Numminen, Jaakko Teppo ja paljon muita.